Csat, Fémkellék

Fém csatok és díszek

Műanyag csatok és díszek

Fémkellékek: ringli, szegecs, patent

 

Fém csatok és díszek

Fém csatok és díszítőelemek rendkívül széles választékban állnak vásárlóink rendelkezésére.

Több típusban és árfekvésben kínálunk fémkellékeket a különböző ruhadarabok díszítésére  akár gyermekruháról akár munkaruháról is legyen szó úgy mint;

klasszikus és strasszos öv csatok,

csúszkák, karikák, karabinerek,

láncok, bújtatók, gyorscsatok, önzárók,

apró csillogó fémkellékek, kapcsok,

nonfiguratív díszítőelemek

és az aktuális divatnak megfelelő fém kellékek.

 

Műanyag csatok és díszek

Plasztik karikák, csúszkák, csatok több színben és fazonban ugyancsak részét képezik kínálatunknak. A legegyszerűbb apró csúszkák éppúgy megvásárolhatók, mint a különleges kézi öntésű csatok és felvarrható fantáziaformák, sőt lehetőség van egyedi elképzelésének megvalósítására is megrendelés formájában. Népszerű a munkaruhákra, övtáskákra, hátizsákokra használt tuk-csat, mely több méretben, igen kedvező áron kapható üzletünkben.

 

Fémkellékek

Farmerruházathoz, divatáruhoz közismerten felhasznált szegecs és patent üzletünkben széles típus és méret választékban beszerezhető, antikolt és fém változatban egyaránt.

Ringlik több méretben 500 db-os kiszerelésben kínálatunkban megtalálhatók. Átmérő méretek: 4mm, 5mm, 6mm, 8mm,10mm.

Patentok: baby-patent színesben is kapható, kesztyű-patent és kabát-patent többféle mintával, 1440 és 720 db-os kiszerelésben kapható. Háztartási felhasználáshoz 10db-os kiszerelésben hozzácsomagolt beütő-szerkezettel kínáljuk. Felvarrható patentok: fémből és műanyagból leveles kiszerelésben az apró mérettől a nagyig, nikkel , fekete és átlátszó színben.

Nagykiszerelésű fémkellékeink beütéséhez természetesen megfelelő méretű apparát és manuális szerszám beszerezhető ( lsd.szerszám menüpontban).